Visita també My Red Notepad: No és un mirall perfecte,
però és un reflex de la mateixa ànima.


diumenge, 18 de març del 2012

VullEscriure.Cat - «Aconseguiràs pagar el deute?»

Recordes amb nostàlgia el temps de la Blancaneus i els set nans. Qui no? Des que se'n van anar a viure al món real, el país de la fantasia no ha tornat a ser el mateix.

- Maleïts germans Grimm - mastegues llençant un dard al conte de fades que tens clavat a la paret -, maleït Walt Disney - insisteixes llençant un segon dard a la cinta de video que decora el despatx -. Si no haguéssiu trobat l'entrada al nostre món, continuaríem sent feliços i menjant anissos!

(...)

Un altre ronc s'escapa de la mina i t'obliga a aturar-te en sec.

Però potser hauries de considerar altres alternatives abans d'enviar els miners a una mort segura. Arriscar el poc que et queda en una casa d'apostes? Robar la làmpada màgica d'Alí Babà? Matar la bruixa com es feia en els contes de l'antigor?

Aconseguiràs pagar el deute?

Respires a fons per recuperar la tranquil·litat. La nit s'omple amb els repics que fan els miners en esmicolar les roques. Tot sembla estar en calma. I si només és una llegenda? Qui creu en dracs en ple segle XXI?


Explica'ns la història completa amb un màxim de 500 paraules. Tens temps des d'ara mateix i fins el proper dissabte dia 24 a la mitjanit.