Visita també My Red Notepad: No és un mirall perfecte,
però és un reflex de la mateixa ànima.


diumenge, 19 de gener del 2014

VullEscriure.Cat - 43a Crida: «El desert»



Els grans i els petits tenim poques coses en comú: uns tenim hores extres i els altres hores del pati, uns tenim factures per pagar i els altres activitats extraescolars, uns volem hores lliures per no fer res i els altres més hores per jugar.

Són dos universos gairebé antagònics. Gairebé? Sí, gairebé, perquè tots dos tenim un enemic comú: el primer trimestre de l'any (hihi)

Grans i petits ens mirem l'inici del calendari amb la mateixa animadversió: no hi ha ni un dia marcat en vermell fins a la primavera! Després de les festes del mes de desembre i de la setmana de Reis, el primer trimestre de l'any se'ns presenta com una llarga travessa en el desert en què el Carnaval s'erigeix com a únic oasi... Però cau en festiu!

Aquesta quinzena et convido a escriure un text que tingui el desert com a protagonista, real o metafòric.

Pots convertir-te en pilot del Dakar o en nòmada del nord d'Àfrica, pots descriure la peregrinació que falta fins la diada de Sant Jordi, la muntanya de llibres que has d'estudiar pel pròxim examen o els anys que et queden per acabar de pagar la hipoteca.

Tens 250 paraules i una setmana de temps per escriure el teu text, des d'ara mateix i fins el pròxim dissabte 25 de gener a la mitjanit.

Vés a la web de VullEscriure.Cat i respon a la Crida!



Vols escriure? VullEscriure!