Visita també My Red Notepad: No és un mirall perfecte,
però és un reflex de la mateixa ànima.


dijous, 5 de gener del 2012

Feliç 2012

L’any 2025 no existirà el tortell de Reis. Què és una fava? Què és un Rei? Algú ha vist el meu ou Kinder?

L’any 2025 el món no serà com el que coneixem avui. Estats Units? Unió Europea? Encara no t’has tret el nivell avançat de xinès? Com portes l’indi? Ho sabies que a la colònia de Mart sempre hi fa sol?

L’any 2025 ja haurem oblidat la crisi. Atur? Bombolla? Suspensió de pagaments? Els rics seran rics, com sempre. Els pobres seran pobres, com sempre. I la resta estarem al mig, com sempre, mentre els especuladors invertiran en la moda de torn. Com sempre.

L’any 2025 farà vint-i-cinc anys de l’entrada del nou mil·lenni. Tots els que vam néixer el segle passat ens sentirem vells. Tots els que han nascut durant els últims deu anys començaran a sentir-se grans. El dos mil va ser l’últim any del mil·lenni vell o el primer del nou? Què era l’efecte 2000? A qui li importa després de tant de temps?

L’any 2025 arribarà d’aquí a tretze anys, d’aquí a cent cinquanta-sis mesos, d’aquí a quatre mil set-cents quaranta-nou dies, d’aquí a cent tretze mil nou-cents setanta-sis hores, d’aquí a sis milions vuit-cents trenta-vuit mil cinc-cents seixanta minuts, d’aquí a quatre-cents deu milions tres-cents tretze mil sis-cents segons, d’aquí a un tancar i obrir d’ulls.

Feliç 2012.


[Aquest relat ha estat publicat al diari «Osona Comarca»]