Visita també My Red Notepad: No és un mirall perfecte,
però és un reflex de la mateixa ànima.


diumenge, 7 d’abril del 2013

VullEscriure.Cat - Vint-i-vuitena Crida: «Digues que no a un clàssic!»



Desperta l'editor funest que portes dins. Aquell que mai no troba bé res del que escrius. Aquell que et deixa bloquejat davant del foli en blanc. Aquell que espanta totes les muses.

Agafa el teclat i digues que no a un clàssic!

Digues-li al senyor Cervantes que ningú amb dos dits de front no es llegiria una història protagonitzada per un boig de literatura «en un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme». Boig de televisió, encara, però boig de literatura?

O digues-li a un tal Shakespeare que les històries d'amor entre adolescents són una moda passatgera, siguin vampirs, robots o nobles italians (i de passada aprofita per recomanar-li que es canviï el cognom: sembla un embarbussament!).

Juga a dir que no als grans mestres de la literatura!

Agafa una obra mestra, qualsevol, fes-li una rellegida i convence't que està sobrevalorada: si haguessis estat tu l'encarregat de publicar-la, no hauria vist mai la llum del sol! Sigues tan impecable com ho ets amb tu mateix.

Tens 250 paraules i una setmana de temps per escriure la teva carta, des d'ara mateix i fins el pròxim dissabte 13 d'abril a la mitjanit. Vés a la web de VullEscriure.Cat i respon a la Crida!



Vols escriure? VullEscriure!