Visita també My Red Notepad: No és un mirall perfecte,
però és un reflex de la mateixa ànima.


diumenge, 6 d’abril del 2014

VullEscriure.Cat - 48a Crida: «Més enllà del 2000»




Aquest cap de setmana estem especialment contents: hem superat els 2000 seguidors al Twitter, moltes gràcies a tots els qui ho heu fet possible!

A la dècada dels 90 a TV3 feien un programa que es deia Més enllà del 2000.

En aquella època, el 2000 sonava com un any gairebé utòpic a partir del qual tot seria possible: la gent seria capaç de teletransportar-se a qualsevol punt del món, els llibres serien substituïts per píndoles que només caldria empassar-se amb un got d'aigua per assimilar tots els coneixements de la humanitat, hi hauria màquines capaces de fer ploure i de fer sortir el sol a voluntat,...

La realitat ens ha demostrat que el 2000 no era un any tan màgic com crèiem, però qui pot negar que el nostre món ha evolucionat una barbaritat durant els últims 20 anys?

Aquesta quinzena et proposo que recuperem l'esperit d'aquell programa. Com t'imagines que serà el món d'aquí a un grapat d'anys? Com t'imagines la teva vida? Com t'imagines que serà la nostra petita web? Ja saps el què diuen: imaginar-ho és el primer pas perquè els somnis es facin realitat!

Tens 250 paraules i una setmana de temps per escriure el teu text, des d'ara mateix i fins el pròxim dissabte 12 d'abril a la mitjanit.

Entra a la web de VullEscriure.Cat i respon a la Crida.



Vols escriure? VullEscriure!